May
2017
11

Hackathon - HR Analytics for HR Analysts

Description

Genoeg te lezen over People Analytics en hoe dit HR fundamenteel zou veranderen in de komende jaren. Specifiek 2017 zou de werkelijke doorbraak moeten zijn van het succesvol gebruiken van data in het HR domein. Ongetwijfeld waar, maar tegelijkertijd zijn er vooralsnog toch nog een beperkt aantal cases beschikbaar waarbij HR teams een tastbaar succes hebben gehaald met People Analytics. Ook w.b. het meten en visualiseren van kpi's & HR Metrics ontbreekt het veel HR afdelingen nog aan reporting en BI-skills. 

Als ontwikkelaar van HR Dashboards zijn wij van Cloudwatch natuurlijk groot ambassadeur van het combineren van allerlei verschillende data over het medewerkersbestand, het definieren van slimme metrics en het zoeken naar mogelijkheden om voorspellingen te doen over medewerkers en hun loopbaan.

Wij delen de ervaringen die we in ontwikkeltrajecten hebben opgedaan graag. Deze bijeenkomst is specifief voor de dataspecialisten binnen HR. Dit kunnen zijn business partners met Excel skills, maar zeker ook analisten, HR controllers en andere reporting specialisten. Tijdens deze sessie gaan we aan de slag met datasets die deelnemers zelf kunnen meenemen om een concreet rapportageproduct te maken dat relevant is om mee terug te nemen naar jullie eigen organisatie.

Details volgens asap, hierbij vast de voorregistratie. 

Groet, Team Cloudwatch