24H Education Hackathon The Netherlands 2015

Seats2meet, Utrecht
From Nov 14th 2015
To Nov 15th 2015
See the website

Description

24H EDUCATION HACKATHON - THE NETHERLANDS - 14 & 15 november 2015.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Education hackathon for the future of education.

Casus & API's via Dutch startups in the educationtechnology sector and a schools

Various technologies presented by experts

International and district teams competing with each other.

Skills needed:  Software development, design and creativity to bring up the brightest solutions for global education problems.

No team? No problem - We will fix you an awesome team.

Sign yourself up for oru hackathon! You are very welcome to hack and have fun with us. We will entertain you on the day with awesome technologies like MakeyMakey, Virtual Reality and an Playstation to relax a bit.

Follow our updates on our Facebook event page, Twitter #educationhack and our website to get excited.

Kind Regards, 

 

Team 24h Education Hackathon Netherlands Nick van Breda & Dennis Voorn

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

(Dutch Participants) Veelgestelde vragen / FAQ 

Hoelaat dien ik aanwezig te zijn voor de hackathon?

De Hackathon start om 10:00. We zouden het erg op prijs stellen als je om 09:30 aanwezig bent om niets te missen van het programma en de openingspresentaties van de verschillende partners van het evenement.

Wat moet ik meenemen?

Een hackathon is geen hackathon zonder materiaal om mee te hacken. Neem dus een laptop mee (met oplader) en andere technologie die jij denkt nodig te hebben om deze dag met jouw team vooruit te kunnen! Een kussen, slaapmatje en een slaapzak of fleece dekentje doet wonderen voor als je even een dutje moet doen 's nachts, je bent namelijk 24 uur aan een stuk bezig met het bouwen van oplossingen en zolang achter je computer zitten kan nog weleens lastig zijn zonder in slaap te vallen. Daarnaast zijn er tal van hotels te vinden waar je snachts kunt vertoeven, maar wees op tijd terug! De teampitches beginnen namelijk alweer om 10:00 's ochtends en hotelbedjes slapen vaak veel te lekker.

Heb je een id nodig of is er een leeftijdsgrens?

Nee, iedereen boven de 10 jaar is welkom om mee te doen aan de hack. Wel is op jonge leeftijd toestemming nodig van een ouder, het wordt namelijk een zeer lange dag en er zijn veel mensen aanwezig waar de organisatie niet de hele tijd op kan letten. Ook zijn wij als organisatie niet verantwoordelijk voor enige letsels, diefstallen of schade aan personen of apparatuur. Vermeld dus wanneer je onder de 16 bent een telefoonnummer van een van de ouders/verzorgers op je ticket die je afgeeft aan een van de organisatoren bij binnenkomst.

Wat zijn de vervoers-/parkeermogelijkheden voor het evenement?

Er is genoeg parkeergelegenheid om het terrein aanwezig (wel in de meeste gevallen betaald). Eveneens is het op 5 minuten loopafstaand van Utrecht Centraal station, we raden dus aan om met het openbaar vervoer te komen.

Wat mag ik wel/niet meebrengen naar het evenement?

We willen geen wapens of gevaarlijke objecten aanwezig op ons evenement. Zien we dit wel kun je per direct de hackathon verlaten (hier gaan wij natuurlijk niet vanuit). Heb je hardware, een extra beeldscherm of gadgets bij die je graag gebruikt of uitleent aan andere deelnemers om mee te hacken neem deze dan zeker mee!

Waar kan ik de organisator bereiken als ik vragen heb?

Je kunt een van de aangegeven organisatoren bereiken via de mail of via onze social media kanalen. Wees erop berust dat wij tijdens de organisatie jullie zoveel mogelijk op de hoogte houden van ontwikkelingen. Voor dringende vragen of voor persberichten kun je terecht bij Nick van Breda via nick@educationhack.nl of info@educationhack.nl

Moet ik mijn ticket afgedrukt meenemen naar het evenement?

Een legitimatie is voldoende, komt het evenement vol te zitten neem dan voor de zekerheid je ticket ook mee om verwarring te voorkomen.

Overige vragen?

Neem contact op met ons via info@educationhack.nl dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Sign Up
New to Hackathon.com?
Sign-up to take advantage of all the features
Sign In
Already have an account?
Sign-in to join or create hackathons
Forgot password
Congratulations!
We just sent you a confirmation email.
Validate your email address to finish registration.
The recovery email has been sent
If you don’t receive it, make sure you already have an account.