Hackathon – fremtidens digitale patientkommunikation

NSI - Navitas, Aarhus C
Sep 23rd 2015
See the website

Description

Giv sundhedssektoren inspiration til innovativ og digital patientkommunikation - og få indblik i udfordringer i et stort marked med masser af forretningspotentiale.

 

Sundhedsvæsnet arbejder dedikeret for at skrive og tale, så patienter er trygge og velinformerede. Alligevel er 40% af alle patientklager relateret til kommunikation, der gik galt.

Vi har brug for friske hjerner, der kan tænke i helt nye løsninger og gøre den digitale kontakt mellem borger og det offentlige smartere og mere effektiv. IOK og Shareplay inviterer derfor til en intensiv udviklingsdag, hvor vi sætter et skarpt fokus på patientkommunikation fra en digital vinkel.

Hvem er det for? Programmører, designere, bureauansatte, usability-eksperter, app-udviklere og lignende. Vi samler 40-50 deltagere fordelt mellem eksperter inden for det digitale felt, kreative kommunikatører og folk fra sundhedssektoren, som oplever kommunikative udfordringer hver eneste dag.

Det får du ud af det: - inspiration til nye forretningsidéer - kontakter i sundhedssektoren - netværk i branchen - mulighed for at vinde 50.000 kr. til at realisere idéen.

 Det når vi på en dag: - caseholdere fra sundhedssektoren fortæller om tre aktuelle udfordringer - opdelt i teams arbejder vi på ideer og innovative løsninger - pitch for dommerpanel, der kårer dagens bedste idé.

Sign Up
New to Hackathon.com?
Sign-up to take advantage of all the features
Sign In
Already have an account?
Sign-in to join or create hackathons
Forgot password
Congratulations!
We just sent you a confirmation email.
Validate your email address to finish registration.
The recovery email has been sent
If you don’t receive it, make sure you already have an account.