Jouw kracht in de zorg. Hack je eigen toekomst

Carlton President Hotel, Utrecht, Utrecht
From Nov 29th 2018
To Nov 30th 2018
Building future-proof care for the elderly
See the website

Description

Meld je aan voor de hackathon ‘Jouw kracht in de zorg. Hack je eigen toekomst'!

Hoe beleef je meer plezier in je werk? Deze vraag staat centraal tijdens de hackathon ‘Jouw kracht in de zorg. Hack je eigen toekomst’ op 29 en 30 november, een initiatief van de Arbeidsmarktagenda 2023 ‘Aan het werk voor ouderen’. Durf jij de uitdaging aan en hack jij straks jouw oplossing naar meer werkplezier? 

Achter het stuur van je eigen leven

Hoe creëer je meer autonomie in je werk, waardoor je meer je eigen keuzes kunt maken en beslissingen durft te nemen? Uit onderzoek blijkt dat verpleegkundigen en verzorgenden die een hoge mate van autonomie ervaren, meer bevlogen en betrokken zijn en minder snel geneigd zijn de zorgsector te verlaten. De werknemer zit dan meer achter het stuur en de werkgever biedt daarvoor de ruimte. Maar hoe biedt je deze ruimte als werkgever en hoe benut je je kansen als werknemer? Dat ontdek je tijdens de hackathon ‘Jouw kracht in de zorg. Hack je eigen toekomst’ op 29 en 30 november. Samen met 100 zorgprofessionals bouw je aan een toekomstbestendige ouderenzorg.

Miljoen gelukkige medewerkers in de zorg!

Voormalig CDA-Kamerlid Sabine Uitslag trapt de hackathon op 29 november af met een inspirerende presentatie. Uitslag is van oorsprong verpleegkundige en gezondheidswetenschapper en zette zich in de Tweede Kamer in voor meer inspraak van verpleegkundigen en verzorgenden op bestuursniveau binnen zorginstellingen. Op dit moment is Sabine Uitslag Chief Inspiration Officier Werkplezier bij FWG Progressional People. Haar missie? Minimaal 1 miljoen gelukkige medewerkers in de zorg in Nederland! 

‘What the hack’ is een hackathon?

Een hackathon is een wedstrijd waarin teams in beperkte tijd een oplossing bedenken voor een vraagstuk. Kortgezegd is het een uit de hand gelopen brainstormsessie, een ontdekkingstocht, waarin de deelnemers samen onderzoeken hoe je meer autonomie creëert. De winnaar wordt bepaald door een vakjury, maar ook de deelnemers hebben invloed op welke concepten verder worden uitgewerkt.

Met behulp van een interactieve game ga je zelf je eigen team vormen, waar jij kunt uitblinken in je eigen talent! Wij zorgen voor een uitdagend programma, waarin we je o.a. meenemen in de kracht van verhalen vertellen, zodat jij en je team jullie idee door middel van storytelling kunnen presenteren aan de jury. 

Waarom mag je dit niet missen?

Samen gaan we nieuwe manieren bedenken om het werk anders aan te pakken, zodat je meer plezier beleeft op de werkvloer. Je maakt kennis met een inspirerende en nieuwe manier van samenwerken en je gaat met experts aan de slag. Tijdens deze tweedaagse hackathon staat jouw kracht in de zorg centraal. Met lekker eten, een inspirerende omgeving en een comfortabele overnachting wordt er goed voor jou gezorgd. 

Wie zoeken we?

Wij zijn op zoek naar mensen met hart voor de zorg! Je hoeft dus geen 'techneut' te zijn. Integendeel, het gaat om pragmatisch en creatief denken en daar helpen we je bij. Of je nu werkt als zorgprofessional (zoals verzorgende, verpleegkundige, helpende), bestuurder, leidinggevende of stafmedewerker, maar ook als je een student in de zorgsector bent, jij bent van harte welkom.

Voor meer informatie over het programma, bekijk de website: https://aanhetwerkvoorouderen.nl/jouw-kracht-in-de-zorg/ of schrijf je direct in door te klikken op de 'registreer' button bovenaan deze pagina. 

Sign Up
New to Hackathon.com?
Sign-up to take advantage of all the features
Sign In
Already have an account?
Sign-in to join or create hackathons
Forgot password
Congratulations!
We just sent you a confirmation email.
Validate your email address to finish registration.
The recovery email has been sent
If you don’t receive it, make sure you already have an account.